U tjednu u kojem obilježavamo Dan žena više je nego ikada važno da se glas žena čuje! A njih čak 80 predavačica i panelistica čut će se od 9. do 11. ožujka u Rijeci na prvoj regionalnoj konferenciji Women’s Weekend. Ovo jedinstveno događanje okupit će predvodnice u područjima biznisa, lifestylea, ljepote, zdravlja i osobnog razvoja koje će primjerima pokazati kako najbolji pomiču granice i ponuditi mnogobrojne inspirativne priče iz života.

Antonija Blaće, voditeljica i producentica na RTL Televiziji bit će panelistica na temi "Vladarice TV ekrana"
Antonija Blaće, voditeljica i producentica na RTL Televiziji bit će panelistica na temi “Vladarice TV ekrana”

Već sam pogled na teme panela obećava zanimljive razgovore i rasprave:

  • O čemu žene lažu?
  • Nema pauze u menopauzi
  • Što je luksuz novog doba?
  • Kreatorice javnog mnijenja
  • Vladarice TV ekrana
Ana-Marija Jagodić Rukavina, inovatorica jedinstvene Body tehnike, bit će jedna od panelistica Women's Weekend konferencije
Ana-Marija Jagodić Rukavina, inovatorica jedinstvene Body tehnike, bit će jedna od panelistica Women’s Weekend konferencije

Na Women’s Weekend konferenciji zabavljaju Nika Turković i Damir Kedžo

Uz set ležernih panela, poput „Balkanski muškarac 2.0 – kad stiže nova verzija?“, na kojem će sudjelovati Fabijan Medvešek, Robert Ferlin i Mario Battifiaca, za zabavni dio programa pobrinut će se mlade snage hrvatske glazbene scene – predvodnica novog vala mladih glazbenih vokala Nika Turković i jedan od najboljih domaćih muških vokala Damir Kedžo. Zabava će se održati u prostoru hale Exportdrva u središtu Rijeke i hotela Hilton Rijeka Costabella.

Damir Kedžo i Nika Turković, pobrinut će se za zabavni dio programa

Povezivanje žena iz različitih industrija i društvenih sfera i razmjena znanja i iskustva svakako će biti ključne točke ove regionalne konferencije na kojoj su pokrovitelji Turistička zajednica grada Rijeke i Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i Turistička zajednica Kvarnera. Partner konferencije je i Erste banka, dok je generalni tehnološki partner Women’s Weekenda A1 Hrvatska, kompanija koja potiče žene na vodećim pozicijama i u kojoj čak 44 % zaposlenika čine žene, koliko ih je i na menadžerskim pozicijama.