Ivana Krstić, vlasnica brenda Motion Candles, ručno rađenih prirodnih svijeća od sojinog voska, predstavlja novost na hrvatskom tržištu – mirisne svijeće sa skrivenom porukom. Ova inovativna kolekcija zasigurno će oduševiti sve ljubitelje mirisnih proizvoda, jer osim što ova kolekcija sadrži 10 mirisnih nota, skrivene poruke otkrivaju se nakon 20-ak minuta gorenja svijeće. 

Proces otkrivanja poruke nije samo zabavan, već dodatno produbljuje doživljaj svakog trenutka provedenog uz svijeću. Ivana uz to ističe kako su sve poruke pažljivo odabrane i osmišljene kako bi potaknule pozitivnost, inspiraciju ili ljubav.

– Mirisne svijeće sa skrivenom porukom nastale su iz dva razloga. Prvo, željela sam još više produbiti značenje samog brenda, Motion Candles mirisnih svijeća s porukama, a drugi razlog jest da omogućim ljudima personalizaciju svijeća na najnježniji mogući način, a efekt iznenađenja kada se poruka otkriva mi je jednostavno fantastičan spoj. – govori nam Ivana otkrivajući zašto je njezin rad sa svijećama mnogo više od posla.

– Rad s mirisnim proizvodima za mene predstavlja nešto puno više od običnog posla – to je prilika da produbim svoju ljubav i radost te ju podijelim i s ljudima. Svaki proizvod koji stvaram nosi sa sobom ne samo poseban miris, već i dio moje strasti i pažnje koju ulažem u svaki detalj Motiona. Završni rezultat nije samo proizvod, već se ove emocije prenose direktno do krajnjeg kupca koji ga dobiva na dar. 

Za Ivanu je radost u davanju.

– Recimo, kada netko naruči svijeću ‘I love you Marija’ ili ‘Sretan rođendan kćeri’, to je izraz najnježnijih i najtoplijih emocija. Imati mogućnost biti dio tog procesa, stvarati Motion proizvode vlastitim rukama i znati kako će iz mojih ruku biti predane u nečije druge, da će moje svijeće donijeti nekome radost, za mene je fenomenalan osjećaj. Jako sam uzbuđena zbog ove kolekcije, zaista sam najsretnija kada radim svijeće i jednostavno sam željela ljudima omogućiti još dublje i još emotivnije značenje darivanja – rekla je Ivana.

Inače, svaka svijeća u Motion Candles je ručno rađena od sojinog voska, pružajući tako ekološki prihvatljivu alternativu tradicionalnim svijećama na bazi parafina. Upravo zbog toga, Motion svijeće traju i 50% duže od parafinskih svijeća, pružajući zaljubljenicima u svijeće dugotrajan doživljaj uživanja u najdražim mirisnim notama. No, tu je i dodatna sigurnost. Sve svijeće su veganski, genetski nemodificirani proizvodi koji nisu testirani na životinjama, čineći ih sigurnim za vas, vaš dom, djecu i kućne ljubimce.

Ova inovacija na hrvatskom tržištu ne samo da čini svakodnevne trenutke posebnima već predstavlja i savršen poklon za različite prigode, poput rođendana, godišnjica ili kao dar voljenim osobama. 

Motion Candles kolekcija svijeća sa skrivenom porukom dostupna je putem web shopa www.motioncadles.com.