Željno očekivano sunce počelo nam se sramežljivo pokazivati te je vrijeme da se oboružamo za borbu s UV zrakama. Za obnovu kose izložene suncu, soli, pijesku i kloru na naše je tržište stigla linija proizvoda s organskim Tamanu i Monoi uljem. Tu su šampon i balzam koji su obogaćeni senzacionalnim tahićanskim uljima, te obnavljaju kosu izloženu suncu (sve tipove), hidriraju i štite od vanjskih utjecaja. Dok će vam ovaj šampon očistiti i obnoviti kosu te spriječiti isušivanje uzrokovano UV zrakama i učiniti je mekom, balzam će vašu kosu razmrsiti i obnoviti.

Foto: promo

Tamanu ulje ekstrahirano je iz organskog Calophyllum inophyllum drva čiji se plodovi koriste za dobivanje ljekovitog, zaštitnog, regenerativnog ulja dok se Monoi ulje dobiva natapanjem (maceracijom) latica cvijeta tiare, poznatog i kao tahićanska gardenija (Gardenia taitensis), u kokosovu ulju. Zajedno u kombinaciji obogaćuju i regeneriraju kosu izloženu suncu. 

Kloran šampon i balzam Tamanu i Monoi temeljito čiste sve tipove kose i vlasišta, obnavljaju kosu nakon boravka u slanoj ili kloriranoj vodi, daju kosi izgubljeni sjaj i mekoću te intenzivno hidriraju. Kosa dobiva dvostruku zaštitu – iznutra i izvana, a pritom se i dubinski hrani te obnavlja.