Premijera dugoočekivanog filma DC superheroja „The Flash“ studija Warner Bros. u distribuciji Blitz filma, održana je sinoć u impresivnoj IMAX dvorani zagrebačkog CineStara u Arena Centru. Ovaj filmski događaj izazvao je pažnju i veliko uzbuđenje javnosti, a za samu se premijeru tražila i ulaznica više!

Brojni poznati koji su sinoć među prvima u svijetu imali priliku pogledati film, oduševljeni su spektaklom koji dugo iščekivao, među njima su i Neven Ciganović, voditelj Dalibor Petko, Luciano Plazibat, Marko Gregurić, radijski voditelj Ermin Preljević, influencerica Nika Ilčić, glazbenik Pero Radojčić – Bizzo, Mijo Matić, Marko Bratoš, Gina Damjanović, Lucija Lugomer, Lara Vukušić, Aleksandra Milinković, Dubravka Švegar  te Tik Tokerski kolektiv Crew. Svi su redom bili oduševljeni  ovom DC-jevom once-in-a life-time epskom senzacijom: 

„Preporuka za Flasha. Pogotovo ako volite kultne DC filmove.“

  • Marko Gregurić

„Flash je bio maestralan. Glumci – damn.“

  • Nika Ilčić

„Odličan film za filmoljupce, pogotovo ako volite superjunake. U ovom filmu su SVI na jednom mjestu. Svaka preporuka!

  • Dubravka Švegar

Bogatu glumačku postavu osim glavnog lika, kojeg utjelovljuje Ezra Miller, i Michaela Keatona u ulozi kultnog Batmana, upotpunjuje i Ben Affleck u ulozi drugog Batmana, Michael Shannon kao General Zoda, kao i kinematografski debi Sashe Calle u ulozi superjunakinje Supergirl. 

U filmu Barry Allen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vrijeme kako bi promijenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju obitelj nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barryja zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio s prijetnjom uništenja, a Barry nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspije izmamiti sasvim drugačijeg Batmana iz mirovine i spasiti zatočenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg traži. U konačnici, Barryjeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jest utrka s vlastitim životom. 

Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru saznajte već danas na pretpremijernim projekcijama u kinima diljem Hrvatske na kojima možete osvojiti Limited Edition plakate DC superjunaka te Flash Collector’s edition stripove

Ulaznice možete osigurati na blagajnama kina ili putem web stranica kina.