Spektakularno predstavljanje Maybelline New York The Falsies Surreal Extensions maskare održano je u Hali Zagreb, a uz glazbeni nastup jedne od najvećih regionalnih zvijezda Sare Jo, maskaru su na originalan način predstavile influenserice Ema Luketin i Nika Pavičić te plesačica Martina Vuletić. Događanje je moderirala pjevačica Mia Čičak, poznatija pod umjetničkim imenom Miach zajedno s Emom Luketin.

Ema Luketin i Miach. Foto: John Pavlish

Ova je maskara toliko nadrealna da je za njezino predstavljanje odabran avatar! Kako metaverzum nastavlja biti nova platforma za društvenu interakciju, trendu se priključio i Maybelline New York, a avatar May je samo sljedeći korak na Maybellineovom putovanju prema istraživanju virtualnog svijeta. May se pojavljuje uz Gigi Hadid, globalnu Maybelline New York ambasadoricu, u predstojećoj kampanji za novu maskaru spajajući stvarni i virtualni svijet.

Maybelline kombiniranjem tehnološko naprednih formula s ekspertizom postavljanja trendova u duhu New Yorka, nudi visokoefikasne i inovativne proizvode dostupne svima. 

Pavla Predović. Foto: John Pavlish

Brend je to koji je već dugi niz godina posebno ponosan na kvalitetu svojih maskara, a sada proširuje svoj portfolio najprodavanijih maskara najnovijom The Falsies Surreal Extensions maskarom. 

Nova Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara pruža nadrealan efekt i postojanost do 24 sata*. Tehnologija hibridnih vlakana u formuli daje trepavicama nestvaran volumen i dužinu, naime, ova maskara čini trepavice duljima za 36%** uz 10 puta veći volumen**. Produžena heliks četkica, s dlačicama raspoređenim u obliku spirale, ujednačeno raspoređuje formulu od korijena do vrhova za izgled izduženih trepavica za 3mm.  Ako vam se sve ovo čini nadrealnim, dovoljno je reći – nadrealna tehnologija, nadrealne trepavice! 

Elena Dizdar. Foto: John Pavlish

The Falsies Surreal Extensions  maskara pogodna je za osjetljive oči, za osobe koje nose kontaktne leće, i oftalmološki je testirana. Veganske je formule, bez sastojaka životinjskog porijekla.