Ljeto možda jest na zalasku, ali vikendi će biti tu i dalje svaki tjedan! Na moru nas ni visoke temperature ne misle tako brzo napustiti. Prema tome – ako želite što duže zadržati osjećaj ljetne bezbrižnosti, postoje opcije. Kad govorimo o kopnu – o nekima smo već pisali, bilo da je riječ o susjednoj Sloveniji, ili kod nas. No, jedan cijeli vikend ili možda jednodnevni izlet u Dalmaland u Biogradu na moru mogli bi vam poslužiti da se izludirate zajedno sa svojom djecom, jer u tjednima pred nama nudi najbolji provod na otvorenom.  U ovom jedinom zabavnom parku na Jadranu ljetna avantura se nastavlja kroz cijeli rujan i to uz pregršt novih adrenalinskih i vodenih iznenađenja. Ali i promotivne cijene ulaznica. 

Foto: Dalmaland

Omiljena zabava  u Dalmalandu su atrakcije u adrenalinskom te aquparku, a odlična vijest je da i u njima uzbuđenja  neće nedostajati tijekom čitavog rujna.  Natjecanje u skokovima u vodu veoma je tražen među ljubiteljima aquaparka,   baš kao što će se i dalje održavati tematski vikendi s omiljenim dječjim likovima poput dinosaura i Transformera koji obožavaju najmlađi posjetitelji, a  tu su i mađioničarske točke, maskota Funny, pjena party… te rođendanske zabave.

Foto: Dalmaland

U Dalmalandu za slavljenike imaju posebne pakete koji uključuju tortu  te animatore koji će s djecom boraviti tijekom tog posebnog dana. Rujanska zabava u Dalmalandu planirana je za cijeli dan,  kao i u ljetnim mjesecima.  Tijekom  jutra  svim je gostima na raspolaganju aquapark s brojnim sadržajem – skakaonicama, bazenima i atrakcijama kao što je uživancija na valovima.  U  ranim popodnevnom satima zabava se  seli i u Fun  park, u kojem  se nude razne atrakcije poput Dino Worlda,  

Foto: Dalmaland

Minetrain coastera, interaktivnog kina Games Hall s preko 60 arkadnih igrica, a za ljetni ugođaj tu je spuštanje niz neki od brojnih tobogana, zarona u Plavoj spilji ili prepuštanje umjetnim valovima. Dakako, posjetitelji u svakom trenutku mogu kombinirati zabavu  na „suhom” i vodene atrakcije, što je posebna čar rujna u Dalmalandu, kada su gužve manje, a temperature ugodnije. 

Foto: Dalmaland

Vodene igre, susreti s maskotama i drugim dječjim junacima, vožnje na adrenalinskim atrakcijama samo je dio bogatog sadržaja koji Dalmaland nudi i u postsezoni. Park će za posjetitelje biti otvoren svih sedam dana u tjednu te je idealan izbor za roditelje s malom djecom, ali i školarce koji će se tu opustiti nakon sjedenja u školskoj klupi, a ne samo vikendima. 

Foto: Dalmaland

Specijalan bonus rujanskoj zabavi u  Dalmalandu su – niže cijene.  To znači  da će ulaznice za par biti jeftinije nego u sezoni i to za oba parka, Fun i Aquapark, koji je svečano otvoren početkom srpnja. 

Ako želite još pokoju zabavnu uspomenu ponijeti iz Dalmalanda, izdvojite malo vremena i zavirite u Škrinju s blagom. U ovoj trgovini pronaći ćete hi-tech igračke, didaktičke igračke, magnetiće, cool ruksake kao i “uradi sam” komplete za djecu, plišance, šalice, društvene igre, suvenire, koji će vam ostati kao trajno sjećanje na pustolovine u Dalamalandu. 

Foto: Dalmaland

Informacije o novom radnom vremenu, posezonskim cijenama i novim vikend događanjima u Dalmalandu u koji se dolazi opustiti, zabaviti, pružiti svojoj djeci istinski užitak, pa i više puta, potražite na službenoj stranici Dalmalanda.