Zakoračili smo u studeni i ono doba godine kada “All I want for Christmas” izlazi iz svakog kafića, trgovine, pasje kućice i gradskog trga. Neizbježna je i pomama za darovima koju je najgore ostaviti za prosinac. Svi mi imamo na umu barem jedno dijete koje će uz našu pomoć razveseliti Djed Mraz. Prema vlastitom iskustvu, minimum stresa priuštit će nam online shopping, a ovo je naših šest, rekli bismo, prilično kreativnih ideja za svaki novčanik. Nadamo se da ćemo vas, ako ništa drugo, barem inspirirati za vaš idealan dar.

Lovevery drvena kutija sa 70 dijelova

Kutija je namijenjena za djecu stariju od godine i pol dana pa sve do školaraca. Kombinacije su bezgranične, a razvoj kreativnosti, motoričkih sposobnosti i sposobnosti riješavanja problema je neizbježan.

Yoto mini

Yoto Mini omogućuje djeci iztraživanje vlastite mašte dok istražuju svijet. Djeca od 3-12+ uz pomoć kartica istražuju najbolje audioknjige, glazbu, aktivnosti i obrazovni audio zapis.

Keramički set za bojanje

Na ovoj stranici ideja za dar djeci je zaista mnogo, a cijene su i više nego prihvatljive. Ovaj keramički set se čini zanimljiv jer osim što sami mogu obojati keramičku figuru, ona je ujedno i kasica u kojoj skupljaju novac za sljedeću igračku.

Personalizirana priča za djecu Ipriča

Ipriča se razlikuje od ostalih priča, jer su namijenjene konkretnom djetetu. Autorica priča s roditeljima o tome što dijete voli, koji su mu interesi, kućni ljubimci i na temelju toga napiše jedinstvenu priču koja, osim što oduševi dijete, ostaje kao predivna uspomena.

Gitara za djecu

Ova guitar jest malo skuplja, ali je prava gitara na kojoj dijete doista može i svirati.

Autići koji svijetle

Sjajan dar za najmlađe, a cjenovno i više nego prihvatljiv.