Film Grete Grewig i Noaha Baumbacha, Barbie, napokon je došao u kina te izazvao nezapamćen interes publike i rasprodao sve dvorane tjednima prije prikazivanja. Svi su se morali uvjeriti u priče o jedinstvenom prikazu Barbie koja već desetljećima oduševljava sve uzraste. Na sinoćnjoj Très Chic projekciji u Kaptol Boutique Cinema kao i na CineLady projekciji u CineStaru u Z centru, među posjetiteljima, bili su i Jelena Veljača, Neven Ciganović, Mario Mandarić, Mia Dimšić, Mirna Maras Batinić, Antonia Čosić, Dalibor Petko te mnogi drugi.

Edina Pršić. Foto: Vlado Cvirn i Luka Cerovina

Za Barbie, ali i Kena, svatko je čuo, a ona je od stvaranja, davne 1959. godine, pa sve do danas mijenjala uloge i zanimanja. Promicala je raznolikosti i na taj način stvorila svjetsku popularnost koja nije popustila niti danas.

Jelena Veljača s prijateljicom. Foto: Vlado Cvirn i Luka Cerovina

Ne postoji osoba koja nije čula za Barbie, a isto tako vjerojatno neće biti osobe koja nije pogledala Barbie film! Pretpremijerne projekcije Très Chic i CineLady projekcije u čak 11 gradova bile su rasprodane danima prije.

Mia Dimšić. Foto: Vlado Cvirn i Luka Cerovina

Odabrana CineStar kina su posjetiteljicama CineLady večeri omogućili poklone za najsretnije u suradnji s partnerima: Dukat, La Piel by Lana Jurčević, Avon, Barcaffe, Orbico, a Jana i Schweppes ponudili su piće dobrodošlice, dok se za odličnu atmosferu u CineStaru Z centar pobrinula DJ-ica KikiB.

Nevena Rendeli Vejzović. Foto: Vlado Cvirn i Luka Cerovina

U modnom smislu, industrija ne pamti kad je neki film imao toliki utjecaj na modu kao Barbie ove godine…Boja „Barbie Pink“ zavladala je svijetom, nalazi se na svim naslovnicama prestižnih časopisa i na tjednima mode. A u skladu s trendom je i zagrebačka Très Chic pretpremijera gdje je Le Concept Aleksandre Dojčinović pripremio posebno modno iznenađenje – izloživši očaravajući pink vjenčanicu brenda Dovita Milano.

Emina Pršić Prasnikar s kćerko Leilani. Foto: Vlado Cvirn i Luka Cerovina

U Kaptol Boutique Cinema bilo je zanimljivih photo kutaka i poklona partnera; Toyota, Poliklinika Milojević, Foreo Sweden, Manos nail studio, optika La Vie, Fraktura, Le Concept, La Piel by Lana Jurčević te Apivita.

Dalibor Petko. Foto: Vlado Cvirn i Luka Cerovina

Za plesnu atmosferu pobrinula se DJ Rea!

Uz fantastičnu glumačku postavu, Margot Robbie i Ryan Gosling uveli su svaku osobu u publici u nevjerojatan Barbie svijet gdje je sve moguće i u kojemu je svatko barem jednom tijekom svog života želio biti. Ostatak uistinu bogate glumačke postave predstavljaju velika hollywoodska, ali i glazbena imena: Will Ferrell, Dua Lipa, Helen Mirren, America Ferrera, Nicola Coughlan, Emma Mackey, Michael Cera i brojni drugi.

Brita Bobetić. Foto: Vlado Cvirn i Luka Cerovina

Film Barbie je od 20. srpnja na redovnom programu,  a tijekom vikenda – od 21. do 23. srpnja CineStar i Kaptol Boutique Cinema pripremaju posjetiteljima nova iznenađenja!