Kraj rujna za mnoge je u medijskoj i komunikacijskoj industriji rezerviran za nekoliko dana Rovinja, gdje traje Weekend.16. Nakon zanimljivih predavanja slijedi zabava, a jedan od najpopularnijih vikenda u godini upotpunit će jedan od najpoznatijih DJ-jeva: DJ Maestro.

Romantični Rovinj, zalazak sunca i plesna jazz glazba nepogrešiva su kombinacija koju su stvorili Make It Count i Sunset Jazz, koncept i glazbena platforma iza koje stoje DJ Maestro i CMA Promotions. Make It Count podrazumijeva kombiniranje dobrih stvari u životu, a jedna takva glasi: dobro društvo i uživanje u sjajnoj glazbi!

DJ Maestro i CMA Promotions
DJ Maestro. Foto: Franko Kelava

A kada kažemo sjajna glazba, jasno je da se sprema pravi spektakl. Naime, iza najboljeg svjetskog jazz-soul DJ-ja dugogodišnja povijest snimanja albuma za svjetski poznatu diskografsku kuću Blue Note. DJ Maestro jedini je DJ koji je dobio prava ‘remiksirati’ čitav album Nine Simone, a svoju glazbu predstavlja na pet kontinenata. Rado je viđen gost na raznim festivalima i broji uzbudljive angažmane na rooftop zabavama i u klubovima na plažama diljem svijeta. Prvi taktovi DJ Maestra uvijek su u znaku prekrasnih i laganih jazzy tonova kroz koje postavlja tempo, a zatim se prebacuje na glazbu koja publiku tjera na ples, dok sunce nestaje iza horizonta. 

Takav scenarij predviđen je i za 23. i 24. rujna na Weekendu.16, gdje će za sofisticiranu glazbu i fantastičnu zabavu biti zaduženi DJ Maestro, Make It Count i CMA Promotions. 

Jesen možda počinje kalendarski, no toploj sezoni ne damo da ode jer ‘bablje’ ljeto je – najbolje ljeto! Zato, uživamo u njemu. Vidimo se u Rovinju 23. i 24. rujna, gdje guštamo u zalasku sunca i taktovima DJ Maestra koji zovu na ples.