Elegancija s minimalističkim potpisom Ive Viljevac Toš dobiva nastavak u centru Zagreba. Nakon najavljenog preseljenja poslovnice u Petrinjskoj 33 mlada dizajnerica zakoračila je u nove početke u Dežmanovom prolazu, predstavivši omiljeni nakit u besprijekorno uređenom ambijentu.

Ulica koja vodi prema bajkovitom Tuškancu omiljena je destinacija mnogih koji žele izbjeći gradsku gužvu, a lokacija je privukla i renomiranu dizajnericu nakita koja je svoj dizajn htjela predstaviti na pristupačnom, ali ekskluzivnom mjestu:

-Nisam slučajno odabrala baš Dežmanov prolaz za otvorenje nove poslovnice. Vjerujem da će moji klijenti cijeniti posebnu atmosferu pomalo skrivene ulice u samom centru grada, a istovremeno uživati u prostoru u kojemu sam se i dalje vodila suptilnom estetikom i minimalizmom kako bi elegantan nakit po mjeri suvremene žene došao do izražaja. Jedna od rijetkih ulica u samom centru grada koja u blizini ima dvije garaže, na Tuškancu i u Ilici, omogućila je da se otvorimo i novim klijentima zbog čega ovo nije samo nastavak mojeg dosadašnjeg rada nego zaista novi početak.

Samo godinu dana nakon otvaranja poslovnice u City Centru One West, prilika da detalje koji ostavljaju bez daha predstavi u novom svijetlu spojila je najbolje od dosadašnjih iskustava dizajnerice koja sve što zamisli uspješno ostvaruje. Briga oko uređenja mjesta na kojemu se susreću kvalitetan nakit, dobar ukus i nenametljiva elegancija pripalo je talentiranoj sestri popularne dizajnerice, Tei Viljevac Šarić, koja je i ovoga puta uspjela stvoriti prostor čistih linija i jednostavnih oblika, pri čemu je cijeli koncept uređenja usmjeren na dobivanje funkcionalnog prostora. 

Brend se ne predstavlja samo kroz nakit

Harmoniju otvorenosti i jednostavnosti u kojemu do izražaja dolazi minimalistički nakit ne ometa niti jedan pomno isplaniran detalj, poput polica ovalnog oblika unutar zidova, a poseban fokus stavljen je na predstavljanje brenda kroz poruke ispisane na zidovima kao dobrodošlica svima koji vlastitu individualnost ističu njezinim nakitom. 

Fokus na nakit postignut je i obiljem prirodnog svjetla koje dodatno naglašava nježnost i mirnoću, a kontinuitet održan prepoznatljivom estetikom, ne samo nakita, već i uređenja prostora vrlo je važan poznatoj dizajnerici:

-Svoje klijente želim počastiti ljepotom i prije nego uđu u prostor, ali najvažnije mi je da im posjet mojoj poslovnici ostane upamćen samo po pozitivnom. Prioritet su mi zadovoljni klijenti, zbog čega smatram da ništa ne smijem prepustiti slučaju i vjerujem da brigom o nakitu, ali i prostoru u kojem ga izlažem, prvenstveno pokazujem veliko poštovanje prema svakome tko nas posjeti. Osim stilskih savjeta koje nudimo našim posjetiteljima, omogućili smo i predivno iskustvo kupovine u opuštenoj atmosferi i predstavljanje proizvoda koje izrađujemo s ljubavlju u prostoru koje nadahnjuje i mene i i sve koji nas posjete.

Dosadašnje kolekcije nakita u kojima je dizajnerica pokazala ljubav prema jednostavnosti odnijele su brojne pohvale ljubiteljica minimalističkog dizajna; suptilni potezi i skriveni detalji i dalje dominiraju najpopularnijim domaćim nakitom a u novom prostoru u Dežmanovoj 4 inspiracija za nova dizajnerska ostvarenja izvire iz svakog kutka, na radost brojnih kojima će sada omiljeni nakit biti još dostupniji.

Kutijice sreće u kojima su skriveni najljepši komadi nakita od 925 srebra i čelika, osim u dvije poslovnice u City Centru One West i Dežmanovoj 4 dostupne su i na web stranici ivaviljevac.com, a za pomoć oko odabira te sve dodatne upite uvijek su dostupni i putem maila: info@ivaviljevac.com te Instagram i Facebook profila.