Ove subote zabavite se na jedinstvenom događanju u gradu! Dođite na Smarty Party, matematički program internacionalno poznatog Smarty Kids edukativnog centra koji je ove jeseni otvorio svoja vrata u centru Zagreba. Ovaj moderno uređeni dječji edukativni centar specijaliziran je za programe mentalne aritmetike i zabavne matematike za djecu od 4 do 12 godina, s kojima ćete se imati priliku upoznati u subotu 25.11. na Smarty Party Danu otvorenih vrata koji će se održati između 10 i 15 sati u Frankopanskoj 18.

Provedite opuštajuću, zanimljivu i inspirativnu subotu u Smarty Kids centru. Uz Smarty tim vaša dijeca će se dobro zabaviti, ali i naučiti nešto novo! Prijavite se još danas, osigurajte mjesto i ostvarite poklon paket uz predbilježbu na Smarty Party radionicu.

Na Smarty Kids Danu otvorenih vrata djecu očekuje mnoštvo zanimljivih radionica, igara, iznenađenja i druženja, a roditelje kava, čaj i kolači.

Roditelji i djeca na Smarty Partyju će se moć upoznati s mentalnom aritmetikom za djecu (od 4 do 12 godina) koja kroz razrađeni scenarij i igrifikaciju razvija pamćenje, koncentraciju i logičko mišljenje. 

Smarty Kids dječji je edukativni centar koji putem mentalne aritmetike pomoću abakusa uči djecu raznim vještinama. Licencirani učitelji uz pomoć abakusa, ali i drugih alata te djeci prilagođenih sadržaja, uče djecu raznim vještinama.

Smarty Kids programi djeci pružaju mogućnost da kroz igru uče lakše te postanu samostalnija u izvršavanju zadataka, fokusiranija na školski sadržaj, sigurnija u izvršavanju zadataka, motiviranija za samostalni rad, te samouvjerenija jer će potpuno samostalno biti spremna na savladavanje većih izazova.

Pružite svom djetetu nezaboravne trenutke uz igru, zabavu i učenje. Rezervirajte svoje mjesto i osvojite poklon iznenađenje!

Neka zabava započne!