Na Floraartu na Bundeku ovaj vikend izlaže i hrvatski brend BILJKE.PLANTS, koji je odnedavno i suradnik LifeBuzz.hra. Naime, djevojke iz BILJKE.PLANTS, specijaliziranog studija za izradu terarija, za nas su već napisale jednu superzanimljivu priču, a o biljkama koje krase naše domove i kako riješiti sve izazove s kojima se susrećemo kroz njegu i brigu o njima, nastavit će pisati jednom na tjedan.

Mlada Osječanka Ana Hrgovčić na ideju o stvaranju ovog studija – kojeg osim na zagrebačkoj adresi možete pronaći na još dvije – u Osijeku i Vinkovcima – došla je kada je shvatila da su hobi i ljubav prema biljkama počele zauzimati sve više njezina slobodnog vremena.

-Studirala sam povijest umjetnosti na Filozofskom fakultetu i u pauzama između učenja veselila se čitanju i proučavanju svega što ima veze s biljkama. To je bilo u doba karantene. Jednostavno sam shvatila da je to nešto čime se ja želim baviti u životu. Krenula sam malo pomalo i sada uz poslovnice i webshop izlažemo i na Floraartu. – priča nam Ana.

Veselimo se tekstovima, ali i Aninim krasnim terarijima.