Maska za laptop je asesoar s kojim možemo ostaviti snažan dojam i koji će o nama na poslovnom sastanku reći mnogo, a da nismo ni glasa ispustili. Najupečatljivije maske kreativci dizajniraju za macbook air. No, postoje i jako zgodne torbe, dizajnirane za laptope, u koje možete pohraniti uređaje razičitih brendova. Mi smo izdvojili ove:

1. UZORAK LEOPARDA

Svakako ćete biti upamćeni. I ostavit ćete snažan dojam. No, pitanje je kakav. Ako i inače imate imidž osobe s osebujnim stilom onda je ovo maska za vas.

2. BRUŠENA KOŽA

Ako ciljate na klasiku sa stilom onda je ova maska za vas. Međutim, riječ je o pravoj koži, pa svakako izbjegavajte sastanke s tvrtkama koje se bave održivim i ekologijom.

3. MASKA SA ŠLJOKICAMA

Zašto ne? Boje mogu biti različite, a ako imate i nail art u tom stilu, bit ćete usklađeni! U svakom slučaju, glittery maska o vama kaže: zabavna sam! A tko ne bi htio raditi sa zabavnom osobom?

4. STILIZIRANA TORBA ZA LAPTOP

Ovo je primjer univerzalne elegantne torbe u koju ćete spremiti svoj laptop.

5. MASKA S KROKODILSKIM UZORKOM

Apsolutna pobjednica stila, umjerenosti i posebnosti. S ovom maskom ostavljate dojam kakav želite! Napravljena je od eko kože i vlasnici daje potrebnu dozu samopouzdanja.