U Zagrepčanima dobro poznatom prostoru na adresi Jabukovac 28, u klubu DVA OSAM (nekadašnja Jabuka) priprema se poseban vikend – u programima koji nam slijede 6. i 7. listopada glavnu riječ vode isključivo žene.

U petak 6. listopada čak pet DJ-ica puštat će najbolje od selekcije drum’n’bass muzike, program je prigodno nazvan DROP “Ladies Takeover”. Line-up za party u petak je sljedeći: 711, Anavi, Ela, niniva, Sora. Dame za DJ pult DVA OSAM stižu od Splita, Šibenika preko Zagreba do New Yorka.

U subotu 7. listopada u prostorijama kluba organizira se Vaš.ar.t buvljak u kojem mogu sudjelovati svi – od umjetnika koji prodaju svoje rukotovorine do svih onih koji žele prodati svoju najcool odjeću. Nakon što padne noć, klubom će zavladati zvukovi trance glazbe u režiji članica TranCeparent kolektiva.

Iako već ima potvrđenih 25 izlagača, Vaš.ar.t buvljak poziva sve zainteresirane da se prijave i izlože svoje umjetnine, ručni rad ili svoju najcool odjeću, jer mjesta još ima. Prijaviti se može bilo tko, a prijavu izvršite direktno u DM na IG profilu @vas.ar.t, ili putem gmaila: art.vasar@gmail.com. Ako niste izlagač, nego kupac razvijenog stila u stalnoj potrazi za unikatnim i neobičnim premetima, štandovi Vaš.ar.t buvljaka u DVA OSAM pravo su mjesto za vas.

Nakon što se lagana glazbena pozadina prigodno pojača za cjelonoćni party TranCeparent kolektiv obećaje puštati: rock trance, psytrance, goa trance i progressive trance. Ulaz na događanje je besplatno do 20 sati, a nakon toga cijena ulaznica za glazbeni program je 5 eura u pretprodaji, 7 eura na ulazu, dok je za studente uz predočenje X-ice upad zagarantiranih 4 eura.