Zlatarna Celje predstavlja novu dijamantnu kolekciju Gaia koja je inspirirana grčkom božicom Zemlje, majkom svemira i stvoriteljicom svega što postoji. Kolekcija od bijelog zlata se sastoji od naušnica, prstena i ogrlice. Komadi su ukrašeni dijamantima koji u početku tvore krug bez kraja i početka, a zatim se šire prema van simbolizirajući žensku božansku prirodu. 

Prilikom dizajniranja nakita dizajnerski tim Zlatarne Celje se često osvrće u prošlost, u mitologiju i simboliku koja nadilazi vrijeme i prostor. Kolekcija Gaia želi probuditi božansku prirodu u ženama koje će je nositi te im dati hrabrosti da, poput Gaie, stvaraju red u kaosu života i da se u potrazi za snagom uvijek prvo okreću sebi. 

Srebrna Lencia kolekcija Magic Forest poziva na izvanredno putovanje samoizražavanja i samospoznaje. U kolekciji su naušnice, prsten i ogrlica. Tamna zelena boja simbolizira vječnu ljepotu prirode, a ujedno je boja koja donosi živost i odvažnost u sve modne kombinacije. U kolekciji Magic Forest su prsten, ogrlica i naušnice u dvije varijante. 

Kolekcije Zlatarne Celje stvaraju majstori zlatari koji tradiciju i znanja u oblikovanju plemenitih metala kombiniraju sa suvremenom tehnološkom nadogradnjom koja prati modne trendove.