Gala otvorenje Poliklinike Otomedic u centru Zagreba na jednom je mjestu okupilo pravu elitu liječničkih i pravosudnih lica metropole. 

Čuveni hrvatski otorinolaringolog prof.dr. Petar Drviš koji se proslavio kao liječnik Bona Voxa iz globalno slavnog benda U2 i zagrebačka cijenjena odvjetnica Gordana Grubeša, kao dugogodišnji prijatelji, partnerski su ušli u novi poslovni projekt otvorivši u Importanne Galeriji raskošnu polikliniku za otorinolaringologiju, audiologiju i estetsku medicinu. 

Svečani program vodili su Vanja Halilović i Vedran Strukar, nekad jedni od najprepoznatljivijih domaćih TV lica RTL-a i Nove TV koji su nakon punih 20 godina ponovno zajedno stali na pozornicu i pred kamere zbog osobnog prijateljstva s vlasnicima nove poliklinike iako su oboje danas u sasvim drugom biznisu.  

– Ovaj angažman je prije svega bio u službi velikog prijateljstva i podrške bliskim ljudima. Spajanje ugodnog s korisnim – poručila je Vanja koja se danas se bavi poduzetništvom i ugostiteljstvom. 

Liječnik Bono Voxa Petar Drviš

Za rijetko pojavljivanje Vanja je odabrala elegantnu crnu kombinaciju hlača i bluze, a svoju kombinaciju je upotpunila srebrnim štiklama koje su dodatno naglasile njezinu besprijekornu liniju. Osmijeh nije skidala s lica, a još je jednom pokazala zašto je smatraju jednom od najljepših Hrvatica kojoj godine ne mogu apsolutno ništa.

– Pohvale nam stižu sa svih strana, a i mi smo jako zadovoljni što nam je toliko prijatelja došlo dati podršku. Skupili smo ljude iz iste struke koji se ne viđaju često, kako bismo se svi zajedno podružili, osvježili kontakte, ali i razmijenili iskustva. Iako koristimo društvene mreže i medije, čvrsto vjerujem u usmenu predaju i ljudski kontakt – istaknula je Gordana Grubeša.