Na prvom rođendanu LifeBuzza u slastičarnici Magnolia uzvanike smo darovali goodie bagom sa savršenim proizvodima naših partnera, na koje smo izuzetno ponosni. U custom made vrećici spojili smo sve za što se i sami zalažemo i promoviramo kroz portal – održivo, prirodno, praktično i kvalitetno!

Neodoljivi Adorable!

Foto: Dejan Tatomir

U šarmantnoj papirnatoj vrećici nalazila se Adorable aromatizirana sol. Riječ je o bio kristaličnoj morskoj soli koja nije prolazila dodatne industrijske procese izbjeljivanja, a koja je oplemenjena začinskim biljem, voćem, povrćem ili gljivama. Sve je ekološki uzgojeno, a osim slane linije Adorable ima i slatku i ljutu i to s malim udjelom šećera. Poanta aromatizirane soli je u tome da oplemenjuje svako jelo i štedi vam vrijeme. Ne morate razmišljati gdje ćete nabaviti ekološki uzgojen bosiljak ili limun, jer ga imate u Adorable aromatiziranoj soli. Ovi proizvodi danas su dostupni u trgovinama delikatesne i zdrave hrane, suvenirnicama, turstičkom sektoru, a i webshopu.

Kad ti butelja nije praktična uzmi – wine to go!

Foto: Dejan Tatomir

Svaki LifeBuzz goodie bag sadržavao je dva pakiranja vina wine to go iz Vinologa – trendsetera hrvatske vinske scene koji se ne boje riskirati! Wine to go je izuzetno praktičan, jer vino možemo konzumirati bilo kada i bilo gdje. Ne treba nam otvarač, ni čaše, stane nam u torbu i idealan je za uživanje kad nam se ne da vući cijelu butelju! A ova vina vole i kuhari, jer ne moraju otvarati butelju za jedan ručak!

Juvy skin za baršunastu i zdravu kožu!

Foto: Dejan Tatomir

Temelj ljepote je zdrava i njegovana koža, a Overachiever od Juvy skina služi upravo tome! Riječ je o jastučićima za peeling kože lica s dodatkom inovativnog, biomimetičkog peptida. Jastučići su izrađeni od prirodnih vlakana i već su natopljeni serumom i kao takvi spremni za upotrebu. Osim visokoefikasnih aktivnih tvari koje uklanjaju mrtve stanice kože i potiču stvaranje novih, sadrži i one sastojke koji će u isto vrijeme nahraniti i hidratizirati kožu, te štititi kožnu barijeru. To je takozvani multipraktik ili multitasker proizvod! I iako formulacija u sebi sadrži alfa i beta hidroksi kiseline – ova formula ne iritira kožu, i ne uzrokuje crvenilo kože.

Motion Candles – svijeće koje pokreću božanstvenim mirisom!

Foto: Dejan Tatomir

Za opojni miris našeg goodie baga zaslužne su Motion Candles svijeće koje se izrađuju od sojinog voska i osim što doista zamirišu cijelu prostoriju, izuzetno je važno da svi sastojci od kojih su načinjene nisu štetni i imaju certifikate koji to i potvrđuju. Uz svijeće isti brend naše je uzvanike darovao i prirodnim mirisnim voskom za aroma lampu od sojinih pahuljica.

Mašna – modni dodatak 2024.!

Foto: Dejan Tatomir

LifeBuzzov rođendanski goodie bag upotpunila je Mashna by Petra Fabijan koja je svojim šarmom već osvojila mnogobrojne ljubitelje mašne – modnog dodatka koji je proglašen asesoarom 2024. godine. S obzirom na to da dizajnerica Petra Fabijan mašne radi po narudžbi, sve su unikate, pa su takve i ove za naš rođendan – mašna s lančićem! No, varijacije mašni su doista različite – mogu biti kožne, baršunaste, satenske, a najčešće imaju 3u1 namjenu, što znači da se mašna može nositi u kosi, kao pojas ili broš. Mi smo se u njih već zaljubili!