Ako u kuhinji volite otkrivati novitete koji će vašem jelu dati poseban okus ili samo volite inspirativna ženska druženja iz kojih ćete izaći bogatiji ne samo za nova kulinarska znanja već nove ideje i iskustva, 8. ožujka, na Dan žena, Adorable priprema radionicu koja će vas oduševiti. Naime, Adorable je brend koji se ističe svojom posvećenošću ručno izrađenim proizvodima, uključujući aromatizirane soli, pekmeze i ljute umake od eko sirovina iz Hrvatske. Radionice u Adorable showroomu nisu novost, a doživljaj na njima je jedinstven – možete uživati u slasnim Adorable zalogajima, vinu, aromatiziranim vodama i prirodnim sokovima.

Te su radionice izrazito zanimljive te pokrivaju različite tematike poput gastro, wine, book club susreta te tematskim radionicama prilagođenim ženama, njihovim potrebama i interesima. 

Izvrsna su prilika za ženska druženja, proslave i ostale zabave s povodom za koje je sudjelovanje moguće pojedinačno prijavom za unaprijed određenim terminima ili rezerviranjem cijele radionice za sebe i svojih pet prijateljica u terminu po dogovoru. Time se osigurava intimnija i personalizirana atmosfera. Lokacija održavanja ovih radionica je Adorable showroom, Šestinski dol 6, Zagreb.

Foto: Anamarija Habuš

Dobra vijest je da Adorable nudi poseban popust kroz mjesec ožujak za sve polaznice radionica, kao gestu podrške ženske zajednice. Sve informacije o proizvodima možete saznati na www.adorable.hr a za radionice nas pratite na društvenim mrežama (Instagram, Facebook, Tik Tok, LinkedIn).

Osim što se kroz ove radionice uči i stječu nova znanja i iskustva, ona također predstavljaju priliku za druženje i povezivanje s drugim ženama koje dijele slične interese. Adorable se ističe ne samo kao proizvođač kvalitetnih proizvoda bez umjetnih dodataka, već i kao zajednica koja potiče žensku solidarnost i podršku. Sveukupno, Adorable radionice pružaju jedinstveno iskustvo koje nadilazi obične kulinarske radionice ili književne klubove. One su prilika za učenje, inspiraciju, ali i za stvaranje trajnih prijateljstava i veza unutar ženske zajednice. Zato ne propustite priliku da se pridružite Adorable radionicama i iskusite sve što ovaj brend ima za ponuditi.

Foto: Anamarija Habuš

Još jedan novitet u Adorable kreativnoj ponudi – ukoliko planirate organizirati druženje u svom prostoru, ali nemate vremena za pripremu hrane, rezervirajte delicije iz zanimljive Adorable ponude tzv. grazing tables ili butter boards gdje se na neobičan način potiče na kombinaciju različitih okusa . Novo o(u)kusno iskustvo je zagarantirano!

Vlasnica brenda, Daniela Drčec, ističe kako su Adorable poklon paketi i škartoci svoje mjesto pronašli i kao poklon na vjenčanjima, raznim konferencijama i događanjima. Jedinstveni Adorable proizvodi, kreativno su upakirani i mogu biti originalni poklon za vaše prijatelje, poslovne partnere, rodbinu, goste apartmana, hotela, kampova ili ostalo. Cijelu ponudu koja obuhvaća 18 vrsta soli, začine, 9 okusa pekmeza, ljute umake te ušećerene arancine i bademe možete pronaći na www.adorable.hr