Slow fashion je aposlutni hit, a sve koji vole modu i ekološki su osviješteni razveselit će otvorenje pop up trgovine “Iadera Sea and Style” brenda lunilou, poduzetnice i trendseterice Izabel Kovačić u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera. Brend kojeg obožavaju influenseri i modni znanci nudi i propagira ekološki održivu modu i brine o okolišu, baš kao što to čine i u ovom zelenom resortu.

-Modu i ekološku održivost, naizgled dva kontradiktorna pojma, uspješno održavamo na pozitivnoj konstanti u korist očuvanja okoliša još od 2015. godine. Fokusom na “slow fashion” i biranjem “eco-friendly” materijala stavljamo kvalitetu ispred kvantitete. Birajući prirodne materijale u proizvodnji odjeće, svjedoci smo njezine izdržljivosti pa je tako svaki naš komad nosiv iz generacije u generaciju. Svaka naša kolekcija proizvedena je u etički prihvatljivim uvjetima u kojima se svaki radnik poštuje kao dio naše male, ali, za nas, zajednice dubokog značaja – objasnila je Izabel Kovačić.

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Bilo da uživate na prekrasnim plažama Falkensteiner Resorta Punta Skala, uz koktel kraj bazena ili šetate uz more prije večere, važno je da je odjeća koju nosite udobna i da u njoj izgledate i osjećate se dobro. lunilou trendovi za ljeto 2023. obećavaju upravo to.

Udobno i trendi kroz ljeto

-Kao i svakog ljeta, lunilou nit vodilja je “manje je više”. Volimo našu prepoznatljivost u bojama pastelnih nijansi i zemljanih tonova koji prate svaku kolekciju. Također, jedan od naših najpoznatijih ljetnih materijala, muslin – lagana pamučna tkanina, vodeći je trend i ove sezone. U najavi je i nova muslin 2023. kolekcija o kojoj ćete saznati u narednom periodu – otkrila je Izabel koja je u Punta Skali spojila posao i zadovoljstvo, a resort ju je oduševio.

-Falkensteiner Resort Punta Skala ispunio je sva očekivanja, počevši od ljubaznosti osoblja, usluga koje nudi pa sve do interijera i eksterijera. Naš pop up “Iadera Sea & Style” po prvi put je na ovoj lokaciji, a s veseljem očekujemo uspješne buduće suradnje – zaključila je.

Eduardo da Silva sa suprugom Andreom. Foto: Falkensteiner Hotels & Residences
Foto: Falkensteiner Hotels & Residences
Mirjana Mikulec i IIzabel Kovačić. Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Pop up “Iadera Sea and Style” bit će otvoren do 20. kolovoza, a očekuje vas većina dosadašnjih lunilou kolekcija kao i noviteti iz sezone 2023.

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Odmor s Falkensteiner potpisom

Čarobni Falkensteiner Resort Punta Skala je savršen odabir za ljetni odmor. Za obitelji je idealan Family Hotel Diadora u kojem je sve podređeno mališanima. Falkensteiner Hotel & Spa Iadera kao stvoren je za hedoniste i parove željne nezaboravnih trenutaka udvoje. Kombinacija mediteranskog ugođaja, fantastične SPA i wellness ponude i brojnih aktivnosti recept su za savršen odmor. U resortu će uživati i gurmani, a apsolutni ‘must’ je posjet pop up ljetnoj inačici svjetske gastronomske senzacije TIAN am Meer. Obavezno isprobajte vegetarijanske i veganske specijalitete vrhunskog chefa Paula Ivića nagrađene Michelinovom zvjezdicom, četiri Gault Millau toke i Michelin Green zvjezdicom.