Ovog prosinca, SkyShowtime je pripremio bogatu ponudu svima omiljenih božićnih hitova i najpopularnijih serijaBad Santa, White Christmas, The Holiday, samo su neki od naslova koji vas čekaju na SkyShowtimeu.

Bad Santa

Film Bad Santa, u kojem se u glavnim ulogama pojavljuju Billy Bob Thornton, Tony Cox i Lauren Graham, prati kriminalce Willieja i Marcusa dok prerušeni u Djeda Mraza i njegovog vilenjaka putuju zemljom i posjećuju najveće trgovačke centre. Problem je u tome što Willie ne podnosi djecu i uspijeva se dovoljno kontrolirati samo da ga ne otpuste. Sve ide po planu dok ne sretnu introvertiranog osmogodišnjaka koji misli da je Willie pravi Djed Mraz. Dječak uspije pobuditi suosjećanje kod Willieja koji pomalo razvije nešto što bi se uz dosta napora moglo nazvati božićnim duhom.

Dr. Seuss’ How The Grinch Stole Christmas

On je opak, on je zelen i nimalo ne voli blagdane. Jim Carrey pojavljuje se u naslovnoj ulozi u ovoj igranoj adaptaciji klasične dječje priče dr. Seussa. S vrha planine Mt. Crumpet, Grinch promatra kako se stanovnici Whovillea radosno pripremaju za proslavu Božića. Odlučuje da mu je dosta sve te sreće i kuje plan kako ukrasti Božić iz Whovillea! Fascinantan film u kojem je scenografija nominirana za nagradu Oscar i šminka za koju su autori osvojili nagradu Oscar savršeno dočaravaju jedinstveni svijet dr. Seussa. Pravi blagdanski klasik!

The Holiday

Cameron Diaz i oskarovka Kate Winslet glume žene koje su uoči blagdana preživjele teške nevolje

s muškarcima. Očajnički želeći promjene u svojim životima, zamjenjuju kuće i putuju u suprotnim smjerovima (Diaz u London, Winslet u Los Angeles). Obje se nađu same u nepoznatom gradu, ali ne ostaju dugo strankinje u svom novom okruženju. Zvjezdanu glumačku postavu čine Jude Law, Jack Black, Eli Wallach, Ed Burns i Rufus Sewell. Nancy Meyers je scenaristica i redateljica.

White Christmas

White Christmas romantična je i humoristična priča o Bobu Wallaceu i Philu Davisu (Bing Crosby i Danny Kaye), dva prijatelja iz vojske koji nakon rata postaju vrhunski tim u mjuziklima i slavi ih cijeli Broadway. Na turneji po Floridi zvijezde se spetljaju sa sestrama Betty i Judy (Rosemary Clooney i Vera-Ellen) koje žele postati pjevačice. Unatoč romantičnim zapletima među parovima, sve završava sretno kad na Badnjak stignu sjajne kritike predstave i željno očekivani snijeg!