Edward Norton koji će na trećem Ponta Lopud festivalu održati seriju predavanja i radionica za glumce jučerašnji je dan proveo na Koločepu gdje je uživao u autohtonoj gastronomskoj ponudi i prirodnim ljepotama Elafita. U večernjim satima na Lopudu je održana večera u čast svih mastera i predavača festivala.

Norton je već izrazio svoje oduševljenje formom festivala koji na jednom mjestu okuplja filmske umjetnike i profesionalce u razgovorima i razmjenama iskustava i energija, i naglasio kako je većina onog što je kroz profesionalnu karijeru naučio proizašla iz razgovora sa starijim kolegama kroz brojne pojedinosti iz njihovih iskustava. 

Foto: John Pavlish

Filmski program na plaži hotela RMH Lopud Lafodia Resort & Wellness večeras otvara projekcija filma OSLIKANI VEO, Johna Currana, a Edward Norton koji u tom klasiku igra glavnu ulogu pozdravit će sve prisutne.

Edward Norton I Michel Franko. Foto: John Pavlish

Treći Ponta Lopud festival održava se od 20. do 24. lipnja 2023.

Ulaznice za filmske projekcije na plaži hotela RMH Lopud Lafodia Resort & Wellness, kao i karte za transfer brodom, mogu se kupiti preko sustava www.ulaznice.hr  ili izravno preko poveznice ulaznice.hr/r/Ponta-Lopud.

Ponta Lopud festival. Foto: John Pavlish

Sve informacije o programu i popratnim sadržajima Ponta Lopud festivala dostupne su na službenoj mrežnoj stranici www.pontalopud.hr  te putem društvenih mreža festivala.