Voluminozna slojevita frizura inspirirana frizurom iz 90-ih uvelike se vraća, a na društvenim mrežama ju možete pronaći pod hashtagom #butterflyhair ili – leptir frizura.

Riječ je o kombinaciji frizura iz 70-ih pa sve do 90-ih. Dakle, frizura s puno volumena, a s obzirom da slojevi podsjećaju na leptirova krila – ime joj nije bilo teško nadjenuti. Lagano, lepršavo i voluminozno. Prikladna je za sve koji bi voljeli imati kraću kosu poput boba, ali se ne mogu odlučiti na konačni rez škarama. Ovaj stil je savršen za sve koji imaju prirodnu gustu, valovitu i kovrčavu kosu. Slojeviti rezovi koji čine leptir frizuru učinit će vašu kosu živahnijom i voluminoznom.

@eggdressesup

spent weeks watching so many vids of ppl trying this and not a single one looked bad so i caved #butterflycut #diyhaircut #layeredhaircut

♬ Storytelling – Adriel
Savjete s TikToka o šišanju najbolje je preskočiti.

Da biste dobili potpuni efekt leptir frizure trebat će vam fen i četka za kosu. Možete pokušati i s peglom, ali to neće biti to. Međutim, ono što ne preporučujemo jest da slijedite savjete s TikToka i Instagrama koji uključuju škare. Hrpa je videa baš na temu kako ošišati kosu da biste dobili leptir frizuru. Jednostavno – nemojte. Ionako znate da ćete za popravak morati posjetiti frizera.