Višak kilograma sve je veći problem u svijetu, a Hrvatska je na karti zemalja čiji stanovnici imaju itekako problem s debljinom. U želji da se ovaj problem čim prije i lakše riješi, Ivana Ćalušić Knezović odlučila se u Hrvatsku dovesti Fire Body sprave za koje kaže da su revolucionarne kada je u pitanju oblikovanje tijela. Ivana ih je dovela u Hrvatsku, a sada nudi mogućnost da ove sprave zažive diljem Hrvatske. 

– Tako je, ekskluzivni smo uvoznici za Hrvatsku. Fire Body sprave predstavljaju najsuvremenije tehnološke inovacije. Infracrveno zračenje odavno je preferirana metoda liječenja kako u medicinske tako i u kozmetičke svrhe, a naši uređaji stavljaju najveći naglasak na ovu vrstu zračenja. Znajući da se infracrveno svjetlo već dugo koristi u industriji ljepote, doista je izvanredno biti u mogućnosti vježbati dok istovremeno liječite, njegujete i pomlađujete svoju kožu – i to u tako kratkom vremenu. Užurbani tempo života onemogućuje nam brigu o sebi, a oni koji rade i imaju obitelj ne mogu ni zamisliti da vježbanju posvete više od sat vremena. Trening u Fire Body-u, koji traje samo 30 minuta i zamjenjuje tri sata u klasičnoj teretani, najbrži je i najzdraviji način mršavljenja – objašnjava nam Ivana koja i sama koristi ovaj način oblikovanja tijela. 

Najbolja opcija za mršavljenje i izgradnju kondicije uz lagano hodanje ili trčanje jest Fire Body traka. Bicikl je idealan za osobe koje imaju problem s kralježnicom jer opušta i ublažava bolove u donjem dijelu leđa zahvaljujući infracrvenoj toplini koja jača mišiće i zateže kožu. Stepper je namijenjen za izgradnju i toniranje donjeg dijela tijela, dok su široko korištene stepenice savršene za učvršćivanje i izgradnju gluteusa, koji su kod žena omiljeno područje za dodatan rad.

– Gubitak težine na vagi nakon jednog tretmana je do 2 kilograma. Naši klijenti se često važu prije i nakon treninga i uvijek su zadovoljni brzim rezultatima. Naravno, ključno je održavati zdravu prehranu i redovit unos tekućine jer ako vježbanjem unosimo više kalorija nego što trošimo, naši rezultati neće biti onakvi kakve smo očekivali. Čak i kod operacije, moramo shvatiti da ne postoji čarobni štapić i da rezultati dolaze samo iz truda. Bilo je mnogo transformacija; najveći ostvaren rezultat je gubitak 35 kilograma u 3 mjeseca. Ova transformacija zahtijevala je izuzetnu upornost, svakodnevnu tjelovježbu, dodatnu šetnju kako bi se smanjilo vrijeme provedeno u automobilu te veliku pozornost na prehranu i unos tekućine. Također ima i onih koji su izgubili 25 kilograma ili manje, a najčešće je to 8 do 10 kilograma u mjesec dana – govori Ivana Ćalušić Knezović. 

Polako se ova revolucija širi Hrvatskom, pa se tako i ovaj način vježbanja može odrađivati od krajnjeg juga do krajnjeg istoka Hrvatske. Broj gradova u kojima se mogu pronaći Fire Body sprave sve je veći, a za sada su tu Split, Osijek, Makarska, Dubrovnik, Metković, Varaždin, Zagreb, Strožanac, Koprivnica, Bjelovar, Pula, Šibenik, Vinkovci, Sesvete, Samobor, Našice, Vukovar, Rijeka, Trogir, Dubrava, Sinj, Poreč i Požega. Naravno uz ove sprave potrebna je i disciplina pa Ivana otkriva kako da rezultati budu još bolji, ali i trajni. 

– Poželjno je jesti pet obroka dnevno kako bi se unijelo dovoljno hranjivih tvari i tekućine za pravilno funkcioniranje tijela. Kada ne jedete cijeli dan, vaše tijelo se iscrpljuje i gubi energiju potrebnu za vježbanje. Tajna uspjeha je dobra prehrana i adekvatna hidratacija. S obzirom na to da se određena hrana može pripremiti dan ranije, trebat će samo dva tjedna dosljednog truda da ova metoda postane dio svakodnevne rutine i da se osjećamo zadovoljni, sretni, i što je najvažnije, jaki i zdravi. Na kraju krajeva, dobar izgled je besmislen bez zdravlja – govori nam Ivana koja poziva i druge estetske salone i vježbaone da se priključe u ovu misiju mršavljenja. 

Ivana Ćalušić Knezović

– Osobe koje su sklone poduzetništvu i planiraju pokrenuti svoj biznis mogu nam se pridružiti u uspješnoj, brzorastućoj grani fitnessa. U određenim gradovima Fire Body  sprave više ne možete kupiti jer imaju ekskluzivno zastupništvo za taj grad. Međutim, u drugim (slobodnim) gradovima možete otvoriti fitness centar s gore navedenom opremom, dok vam mi pružamo obuku i podršku tijekom perioda otvaranja. Ako razmišljate o otvaranju kozmetičkog salona, ​​nudimo i široku ponudu inovativne beauty opreme. Body Roll masaža najtraženija je narudžba za korištenje kod kuće. Također možete naručiti i druge uređaje iz naše ponude, ali ne u svim gradovima. Ako ste sadašnji ili budući vlasnik centra za mršavljenje te želite ponudu istog obogatiti ovom revolucionarnom tehnologijom, možete se javiti na mail calusic.ivana@gmail.com, nazvati 091/955 3248, ili posjetiti Facebook ili Instagram te poslati svoj upit – kazala je Ivana u nadi da više kao nacija nećemo imati problem debljine.