Više od 6000 klinika, 5000 liječnika i najnovije vijesti iz svijeta medicine, zdravlja i ljepote samo je dio onoga što nudi nova zdravstvena platforma Qliniqa.hr. Na terasi Oleander zagrebačkog hotela Esplanade predstavljena je i lansirana platforma koja nudi bazu podataka svih privatnih i javnih klinika i bolnica, stomatoloških i specijaliziranih ordinacija te popis liječnika kategoriziranih po specijalizaciji za lakšu pretragu. Također, pacijenti će moći pronaći sve linkove na liste čekanja, popis dostupnih lijekova i liste liječničkih pretraga kategoriziranih za javne bolnice u kojima ih mogu obaviti kao i popis privatnih ustanova koje nude tražene usluge. 
– Informacija za pacijente nikada nije dovoljno jer i najveći problem jest komunikacija odnosno nedostatak informacija. Vjerujem da će ova platforma pomoći ljudima oko svega što ih zanima u zdravstvenom sustavu – istaknuo je predsjednik Koalicije udruga u zdravstvu Ivica Belina.

Dalila Turk Mraović, idejna začetnica portala Qliniqa.hr, sa suprugom Bojanom Mraovićem
Dalila Turk Mraović i dr. Dinko Bagatin.
Dalila Turk Mraović i tim Poliklinike Štimac

Na svečanu promociju došli su mnogi liječnici i predstavnici zdravstva poput neurokirurga Fadia Almahariqa i neurologinje Petre Bago Rožankovic iz KBC-a Dubrava, estetskih liječnika Tomice i Dinka Bagatina, stomatologinje dr. Maje Jagodić – Štimac kao i pomoćnice pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje osobe s invaliditetom Grada Zagreba dr. sc Mirele Šentija Knežević, koja je istaknula važnost naprednih informacijskih rješenja koja olakšavaju pacijentima pristup zdravstvenim uslugama, jer Grad Zagreb aktivno ulaže u aktivnosti digitalne transformacije. 
– Iznimno je važno omogućiti dostupnost usluga putem različitih kanala i unaprijediti pristup informacijama stoga je važno imati što više digitalnih platformi koje to pružaju pacijentima – rekla je dr. Šentija.

Dalila Turk Mraović i dr. Mirela Šentija Knežević
Dalila Turk Mraović I dr. Ivica Belina
Dalila Turk Mraović I Edita Misirić Vrkljan
Sara Rustja, web dizajnerica i Gabriel Čavlović, web developer

Osim aktualnih informacija čitatelji će moći pretraživati bogatu bazu zdravstvenih usluga, pogledati podcaste sa stručnjacima iz područja medicine i farmacije dok će klinike i liječnici moći svakodnevno i samostalno ažurirati svoje profile s novostima i pogodnostima za pacijente, a sadržaj će biti pokriven na svim društvenim mrežama. O tome je govorila i inicijatorica projekta Dalila Turk Mraović istaknuvši kako je cilj i želja da se hrvatskim građanima riješi problem mukotrpnog pretraživanja i da mogućnost izbora. Ovo je projekt koji će rasti i razvijati s ciljem da na jednom mjestu i jednim klikom dođemo do potrebnih informacija u javnom i privatnom zdravstvu.