Brend Bioeterica poznat je po organskim eteričnim uljima koje već deset godina proizvodi poštujući najviše standarde kvalitete, čistoće i sigurnosti.

Njihovi su najnoviji proizvodi MEDITACIJA – mješavina eteričnih ulja i MEDITACIJA – roll on, savršeni za upotrebu na početku prakse joge ili meditacije ili se mogu raspršiti u prostoru, nanijeti na kožu i uključiti u dnevnu rutinu.

Priča o Bioeterici počinje prije deset godina, u srcu Dalmacije, u kamenu i kršu, na širem području Nacionalnog parka Krke, a vlasnica brenda Radojka Macan u projekt je ušla iz strasti i ljubavi prema prirodi.

Za svoj je životni poziv odabrala eterično ulje ili njegovu proširenu verziju – aromaterapiju koja koristi moćnu energiju ljekovitog bilja. Tako je nastala Bioeterica.

Pored mješavina, Bioeterica pruža korisnicima i više od 50 pojedinačnih organskih eterična ulja vrhunske organske kvalitete i kontroliranog porijekla, standardnih mirisa poput lavande, naranče, limuna, eukaliptusa, ali i mnogih drugih profinjenih mirisnih nota poput bergamota, ylang ylanga, geranija.

Jassna Luna Jozić, licencirana učiteljica yoge i life coach, Dragana Klarić, savjetnica za fitoaromaterapiju i prirodnu kozmetiku i Anamarija Pažin Morović, savjetnica za prirodnu ljepotu i osobni wellness. Foto: Promo
Izabela Vrtar, novinarka Foto: Promo
Dorijan Elezović, p.r. stručnjak. Foto: Promo
Radojka Macan, vlasnica brenda Bioeterica. Foto: Promo

Pored pojedinačnih eteričnih ulja tvrtka Bioeterica nudi svojim kupcima i gotove mješavine čistih eteričnih ulja nazvanih prema dalmatinskim vjetrovima BURIN, MAESTRAL, TRAMONTANA.

Vjetrovi u sinergiji s mirisom eteričnog ulja utječu na raspoloženje i stvaraju sjećanja. U razvoju i novih proizvoda, tvrtka Bioeterica trudi se ispuniti potrebe korisnika, razvijajući proizvode koji će biti prirodna podrška modernom i ekološki osviještenom kupcu koji brine za svoje mentalno i fizičko zdravlje. 

Na zagrebačkom eventu u Tango Gardenu održan je panel na kojem je Bioeterica predstavila proizvode Meditaciju i Meditaciju roll on, zajedno s brendom Earth Wind Desire koji je brojne uzvanike, predstavnike medija i poznate goste upoznao s unikatnim stalcima za Palo Santo, koji će taj mirisni ritual dovesti na novu meditativnu razinu.

Foto: Promo

Uz moderiranje certificiranog kliničkog hipnoterapeuta Ive Mladenić, sve su proizvode kroz ovaj edukativan panel predstavile Radojka Macan, vlasnica Bioeterice, Anamarija Pažin Morović, savjetnica za prirodnu ljepotu i osobni wellness, Dragana Klarić, savjetnica za fitoaromaterapiju i prirodnu kozmetiku i Jassna Luna Jozić, licencirana učiteljica yoge i life coach.

Nakon zanimljive rasprave, Dragana Klarić publiku je pobliže upoznala s proizvodima, Anamarija Pažin Morović podijelila ideje i savjete kako se opustiti u svakodnevnom životu, a Jassna Luna Jozić izvela nekoliko vježbi yoge i meditacije, koristeći Bioeterica ulja.

Inspiracija, pozitivna energija i dobre vibracije zavladale su Tango Gardenom.