Bilo da živite u kontinentalnoj Hrvatskoj ili blizu mora, a želite s obitelji provesti nezaboravnih nekoliko dana, možda i jedinih na Jadranu ove godine, onda slijedite primjer obitelji Budimir. Naime, proslavljeni Hajdukovac Marijan Budimir odveo je suprugu Vesnu i njihovo dvoje mlađe djece u zabavni park Dalmaland u Biogradu na moru gdje su uživali u rijetkim zajedničkim trenucima ovoga ljeta. Naime, osim što su razdvojeni, jer je Marijan preuzeo trenersku palicu nogometnog kluba Široki Brijeg, Budimiri već godinama ne idu na godišnji odmor.

-Bez obzira je li Marijan u Hercegovini ili kao prošlih godina kući u Splitu, ne idemo na ljetovanje. Njemu rano počnu pripreme, a obiteljski se bavimo iznajmljivanjem apartmana koje nam oduzima dosta vremena te nismo u mogućnosti ljetovati negdje daleko i na duži period. Tako da nam je ovaj posjet parku u Biogradu koji je udaljen nekih sat i pol vožnje automobilom od Splita, bio idealan izbor. I uz to je savršeno mjesto za obiteljski provod. Marijan i ja smo također uživali u svim atrakcijama, a posebno smo guštali u nedavno otvorenom vodenom dijelu parka – ispričala je atraktivna Budimirova supruga i bivša nogometna sutkinja, koja posjet njegovoj novoj adresi u Širokom Brijegu planira krajem ljeta.

Poznati supružnici priznaju da se nisu još naviknuli na odvojeni život, a omiljeni trener jako nedostaje djeci, iako nastoji svaki vikend barem nakratko doći u Split. Zato će im svima ovaj posjet zabavnom parku u Biogradu ostati u posebno lijepom sjećanju.

– Bilo nam je divno! Sara i Ivan su toliko guštali da smo ostali dulje nego smo planirali.  Sve su htjeli isprobati, od  bazena do  šetnji u tematskom dijelu parka. Ivan je doslovce ostao bez riječi kad je vidio Transformera u stvarnoj veličini. Jedino mi je žao što s nama nije mogao ići najstariji sin Niko koji je dobio virozicu te je ostao s bakom u Splitu. Niku i Saru smo prvi put u ovaj zabavni park vodili prije dvije godine i od tada stalno pitaju kad ćemo opet ici –  otkrila je Vesna, dodavši da je njoj i Marijanu posjet Biogradu bio jedan od najljepših ljetnih provoda.