U Poliklinici Rotim, više od godinu dana nakon preseljenja u novi prostor, posebnom je prigodom obilježen Dan estetske medicine, event povodom proširenja djelatnosti Poliklinike na estetske usluge koje će od sada biti dostupne njihovim pacijentima. 

Partnere i prijatelje Poliklinike dočekao je i pozdravio doc. dr. sc. Željko Rotim koji je, može se slobodno reći – international key opinion leader iz područja nekirurške estetske antiaging medicine. Poznat je i priznat po tome što je među prvima započeo sa znanstvenim pristupom i popularizacijom nekirurških metoda estetske antiaging medicine u Hrvatskoj te postavio standarde u toj industriji.

doc. dr. sc. Željko Rotim

Doktor Željko Rotim je istaknuo kako je vrlo važno da „se prestane s neprirodnim izgledom i da se forsira prirodan izgled, pogotovo žena. Naša krilatica je health is new beauty, što znači ljepota kože, zategnutost kože, koža bez bora i sjajna koža. To je možda jedna od najljepših karakteristika ženskog lica. Znači, prirodan izgled bez pretjerane volumizacije, puno biostimulatora, bioremodelatora – to je ono što mi sada želimo!“

Zato će u Poliklinici Rotim pacijentima od sada biti dostupni najpopularniji i najtraženiji antiaging tretmani: HydraFacial (inovativna metoda dubinskog čišćenja kože koja kombinira čišćenje, piling, hidrataciju i zaštitu te kožu učini zdravom, sjajnom i hidratiziranom, dajući joj blistav izgled), PRP (tretman koji koristi plazmu pacijenta kako bi potaknuo obnovu kože, smanjio bore i pomogao u regeneraciji oštećenih područja), filleri i botox te mnogi drugi.

Profesor Krešimir Rotim, Cecilija Rotim i Tony Cetinski

Event su posjetile broje poznate osobe i influenceri poput Dubravke i Tonija Cetinskog, Olje Vori, Ante Vrbana, Lane Klingor, Ane Rucner, Anice Kovač, Andree Andrassy, Nikoline Pišek, Zore Bjelorusov, Danijele Arbutine, Siniše Glumičića, Sanje Bošnjak Vukšić, Jelene Glišić, Borisa Banovića, Duške Stepanov, Hrvoja Vukova, Sandre Koncilije, Danijele Kušen, Meri Goldašić, Edite Misirić Vrkljan i mnogih drugih.

Profesor Krešimir Rotim ovom je prigodom izjavio kako je proširenje djelatnosti na granu estetike bio „logičan korak i kako sada osim vrhunske dijagnostike iz područja neurologije, radiologije, ortopedije te fizikalne medicine i rehabilitacije, anesteziologije i liječenja boli, u ponudi Poliklinike se nalaze estetske tretmani s personaliziranom, tehnološki naprednom njegom cijelog tijela i profesionalnim uslugama njege kože. Također, vrhunski stručnjaci iz područja estetike – doc.dr.sc. Željko Rotim i dr.sc. Željka Roje pridružili su se mnogobrojnom timu kojeg čine vrsni specijalisti Poliklinike.“